O NAMA

DSM COMPANY

DSM COMPANY je osnovana 2012. godine. Bavi se uvozom i prodajom profesionalnih repromaterijala, prevashodno za drvnu industriju. U prodajnom programu imamo i repromaterijale za metalnu i auto industriju i za građevinarstvo

Zastupnici smo priznatih evropskih brendova:

✓ H.B. FULLER iz Njemačke – jedan od najvećih svjetskih proizvođača ljepila  ✓ EKAMANT iz Švedske – brusno-rezni materijali za drvnu, metalnu i nemetalnu industriju  ✓ ALCEA iz Italije – razni premazi u drvnoj i metalnoj industriji i građevinarstvu.

BRENDOVI

rakoll
ekmant
alcea_logo

H.B. FULLER

Od široke lepeze proizvoda u Crnoj Gori nudimo jednokompnentno RAKOLL D4 – ljepilo za vanjsku upotrebu, RAKOLL D3 – ljepilo za unutrašnju upotrebu, ljepilo za toplu presu, nekoliko vrsta ljepila za kanterice, poliuretanska jednokomponentna i dvokomponentna ljepila, kao i hemijska sredstva za njihovo čišćenje.

EKAMANT

EKAMANT-ov asortiman za naše tržište sadrži preko 300 različitih proizvoda za brušenje drveta, metala, kamena, stakla, plastike… U ponudi imamo uske i široke fabrički slijepljene trake, razne rolne na papiru i platnu, brusne diskove i sunđere za drvnu industriju, rezne, brusne ploče i lamelne diskove za metalnu industriju, dijamantske rezne ploče za građevinarstvo(granit, kamen, keramika) i brusne frankfurt diskove i četke za poliranje mermera.

ALCEA

Iz ogromne lepeze ALCEA proizvoda kod nas možete naći poliuretanski i vodeni program premaza za drvo sa RAL i NCS kartom sa preko 2000 različitih prekrivnih boja, kao i 25 različitih bajčeva za drvo. U asortimanu imamo poliuretanske i vodene lakove za drvo kao i temeljne i prekrivne boje za metalnu industriju na uljanoj, nitro i epoksidnoj bazi. I ove boje možemo raditi po RAL i NCS karti.

Sastavni dio našeg standardnog prodajnog programa su mnoga hemijska sredstva za impregnaciju i čišćenje drveta, kao i čišćenje i zaštita mašina u drvnoj industriji.

DSM COMPANY zajedno sa tehnolozima kompanija koje zastupa, svojim klijentima pruža dugogodišnje iskustvo i znanje, kojim čini da svaki obrađeni drvni element postane jedinstven i prepoznatljiv, kao što je jedinstveno i prepoznatljivo svako ljudsko biće.

o_nam_farbanje