PRIZVODI

rakoll

H.B. FULLER

Kao početak istorije preduzeća uzima se 1986.godina kada je Heinrich Wilhem Ratien počeo sa proizvodnjom ljepila za kožu. Kompanija trenutno zapošljava oko 3700 stručnih lica širom svijeta. Direktno je prisutna u 42 države svijeta, a u preko 100 država ima svoje predstavnike – distributere. Vremenom je postala jedna od najvećih kompanija u proizvodnji različitih vrsta ljepila u gotovo svim industrijama (drvnoj, metalnoj, auto, kožnoj, kartonskoj…).

ekmant

EKAMANT

EKAMANT je osnovan davne 1928.godine duboko u srcu švedskih šuma u gradiću Markaryd. Njihovo dugogodišnje znanje se prenosi sa generacije na generaciju uz konstantno usavršavanje, sa ciljem pronaći načine da EKAMANT proizvodi budu što efikasnija podrška kupaca i njihovih proizvoda. Njihova vizija je da izađu iz ustaljenih načina brušenja i pruže inovativna rješenja za dobrobit sadašnjih i budućih generacija.

alcea_logo

ALCEA

ALCEA je jedna od vodećih kompanija u sektoru premaza. Posvećena je direktnoj prodaji,  kako u drvnoj i metalnoj industriji i građevinarstvu, tako i u prodaji preko maloprodaja. S ponosom izdvajaju proizvodnju i prodaju prekrivnih boja sa posljednjom generacijom jedinstvenog sistema GEOCOLOR i SMALTOSISTEM. Svoje višegodišnje poznate premaze na bazi nitra, poliuretana, akrila i vodenoj osnovi, je dodatno ojačala i unaprijedila za tržište drvne i matalne industrije i građevinarstva.

Imte pitanja? Kontktirjte nas