ALCEA

ALCEA

ALCEA je jedna od vodećih kompanija u sektoru premaza. Posvećena je direktnoj prodaji,  kako u drvnoj i metalnoj industriji i građevinarstvu, tako i u prodaji preko maloprodaja. S ponosom izdvajaju proizvodnju i prodaju prekrivnih boja sa posljednjom generacijom jedinstvenog sistema GEOCOLOR i SMALTOSISTEM.

Svoje višegodišnje poznate premaze na bazi nitra, poliuretana, akrila i vodenoj osnovi, je dodatno ojačala i unaprijedila za tržište drvne i matalne industrije i građevinarstva. ALCEA je takođe razvila dodatne kategorije proizvoda – premazi na bazi ulja i elektrostatički premazi.

Za promovisanje proizvoda  kompanija zapošljava specializovano, obučeno osoblje sa bogatim iskustvom, koji su tu da svojim mušterijama pruže pomoć za sve njihove nedoumice i pitanja vezana za premaze i njihovu primjenu.

alcea_4
alcea_2
alcea_6

Godišnji promet ALCEA-e iznosi oko 50 miliona eura sa 150 zaposlenih. Sektor za drvo je najbrže rastuća grana ALCEA-e i svoje poslovanje u ovom sektoru intezivno širi van Italije, prema Istočnoj Evropi i Kanadi.

Što se tiče drvne industrije najviše su zastupljeni u interijeru kuća – namještaj, podovi, vrata, prozori i svi ostali detalji od drveta, koji moraju upravo uz pomoć premaza biti bezprekorni i otporni na zub vremena.

Sa svojim naprednim sistemom proizvodnje i dugogodišnjim iskustvom svih zaposlenih postavili su čvrste temelje na tržištu premaza. Trude se da pruže najbolji kvalitet ali isto tako da doprinesu estetskom i eekološkom aspektu predmeta koji premazuju. Na taj način pokušavaju da italijanski kvalitet i strast prenesu na ono što naše živote čini ljepšim i toplijim kada su u pitanju proizvodi od drveta.

alcea_1
alcea_5
alcea_3
automatska_masina_pravljenje_boja

Iz ogromne lepeze ALCEA proizvoda kod nas možete naći poliuretanski i vodeni program premaza za drvo sa RAL i NCS kartom sa preko 2000 različitih prekrivnih boja, kao i 25 različitih bajčeva za drvokoje radimo na najsavremenijoj automatskoj mašini sa mogućnošću doziranja 0,05g.

U asortimanu imamo poliuretanske i vodene lakove za drvo kao i temeljne i prekrivne boje za metalnu industriju na uljanoj, nitro i epoksidnoj bazi. I ove boje možemo raditi po RAL i NCS karti.

alcea_7
alcea_8

Imate pitanja? Kontaktirajte nas